Rea på nätet

Nu är klockan halv 9 och Noria kom precis upp, och det första hon säger innan hon ens sagt god morgon är ”Idag ska jag göra den här”. Hon kom ju på att hon fått en pysselbok med Trassel igår, av Carro, morfar och Henke och den lär hon vara sysselsatt med ett tag. Det är lite att läsa i den, så hon vet vad hon ska göra, men eftersom det är rena vilodagen idag har vi ju tid att sitta med 🙂

Nu börjar alla reor. En del praktiska saker ska jag köpa, typ hudvård, men sedan kan man kanske köpa lite saker till presentlådan och inför kommande födelsedagar.

Intressanta julreor:

*Lekmer. se Jag hittade en fantastiskt söt brevlåda från Jabadabado, mycket lego, många arbets/pussel-böcker, vinterlek, kläder mm

*I love burt, som säljer Burt´s bees grejer ger 25% på sina produkter from 26/12

*Ellos har också jul- och nyårsrea. Jag har köpt så riktigt få kläder till mig själv, under hela året faktiskt. Det har inte blivit av helt enkelt. Jag har väl inte tyckt att jag behövt det. Men nu, vilken dag som helst, ska jag tömma hela garderopen, rensa ut och unna mig något nytt. Kanske på nätet, kanske i butik. Jag gillade bl a en hel del klänningar. Tunikan jag hade igår var dock helt ny, från Kappahl, liksom varmsockorna som jag fick av Janne och Amanda i födelsedagspresent i veckan.

* Tradera. De ger 50% på provisionen för 10 försäljningar. De brukar ha kampanjer då och då och jag spar mig alltid tills de kommer. Kanske skulle passa på att sälja några kläder….. för några julklappar har vi ingen anledning att sälja!

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply