Redo för hemmajobb

Nu har jag precis lämnat mina barn på förskolan. De har haft påsklov och såg fram emot att gå. Redan innan jag gick hade jag förberett lite, så nu är det bara att slå mig ner vid bordet. Jag ska sätt aigång med pappersjonn. Jag har ju 10 timmar förtroendetid varje vecka som jag förfogar över själv i många avseenden. jag hämtar två dagar i veckan och använder mig då av den tiden. Varje kväll barnen somnat sitter en stund. Och på loven brukar jag använda en dag till hemmaarbete för att komma i fatt eller ligga lite före mig själv. Nu har ju barnen haft lov redan från förra torsdagen så detta lov blir det två kortdagar istället. Hämtar dem nog redan före 14 idag. Lite lagom start. 9.15-13.45-tänk om de kunde ha det så varje dag.

Efter lovet sätter jag igång med utvecklingssamtal, så det är omdömena jag ska ta itu med först. Bordet är redo. 1 liter te i nya tekannan från IKEA, nötter, bär, choklad. Jäkla choklad, kunde inte motstå dem på ICA igår. Och än mindre kan jag motså dem nu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply