Redo för möhippa

Idag är det dags för möhippa för Tina. Vi kommer att svettas först, och sitter här i träningskläder och håret ordnat med torrschampoo. Vill inte tvätta innan träningen och helst inte alls idag. Men får se hur svettig jag blir.

Provade greench och håret blev skitbra. Hade i en hel del, masserade lite och lät sitta en stund. sedan borstade jag igenom hela håret med svinborsten. Det blev jättebra. Känns nästan stylat, lite tjockt och strävt så där. Och så blir det ju jämnt, lite plattångskänsla, för mig när jag använder svinborsten. MEN det luktar timjan. Känns som om jag extraknäckt i pizzerian på morgonen.

Tänkte träna i en stor och uttjänt partytop jag. Lite måste man väl få glittra på en möhippa. Speciellt eftersom vi inte ska parta alls idag, utan det är mys som gäller hela dagen.

Tog och provade en av allévopåsarna jag fick. 110 kalorier. För lite för lunch när jag ska vara igång massor, men lagom som mellis. Körde den i blendern tillsammans med lite björnbär och några jordgubbar. Blev jättegott!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply