Regn och grått

bild

Det är lätt att bli butter och nere med det här vädret. Det går inte att vara ute många minuter innan man är blöt. Det blir knappt ljust och solen ser man bara vid korta tillfällen någon dag då och då. Så det har inte blivit mycket utelek för barnet det här lovet, förutom en och annan fotbollsmatch med grannen mellan regnet.

Jag försöker få energi av att träna. Det känns riktigt bra så här långt. Jag har gett mig på lchf-klubbens instagramutmaning också, om 100 squats varje dag och mina stackars ben är som spagetti 🙂 Idag körde jag två varv i Milon, gick på löpbandet 15 minuter, gjorde 100 squats och en extra maskin för axlarna.

Sedan äter jag D-vitamin också. Det känns som om allt mer forskning pekar mot att vi svenskar får alldeles för lite D-vitamin i oss under vinterhalvåret. Brist på D-vitamin ökar risken för cancer, depression, hjärtsjukdomar, förkylning, övervikt mm.  Läs mer på kostdoktorn. Det finns olika styrkor på D-vitamin och den sort jag äter har 3000IE (75 mcg) och man tar 1 kapsel om dagen.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply