Regn och middagsfix

Det bara regnar och är grått. Men eftersom vi har fullt med sysslor gör det inte så mycket. Barnen uppskattar ledig tid och leker gärna med varandra. Just nu ligger de på golvet bredvid mig och spelar det nya lego-spelet som Vilmer fyndade på Årstaskolans loppis alldeles nyss. 30 kronor fick han betala 🙂 Mycket nyttigt, om än lite svårt kanske. Påminner lite om mastermind. Samtidigt försöker han lära Noria alla färger han kan. Jag passar på att spela gammal musik ”What´s the colour of love” och kan konstatera att man kanske dansar som man gör eftersom det var detta man kollade på…..

Jag har läget under kontroll inför kvällen. Förrätten blev nästan klar igår, efterrätten är klar till 3/4 och resten går fort. Jag dämpar mig själv lite. Man måste inte ha allt på en tjejmiddag, lite lagom räcker. Jag har t ex inte ens bakat brödet den här gången. Jag ska ställa vinet på kylning, dammsuga, hacka lite så varmrätten går fort att fixa sedan, och efter det tänker jag lägga mig i badet med en kopp kaffe och lyssna klart på min spännande bok, Gideons ring. Jag har verkligen uppskattat hennes böcker, och hoppas att det kommer att dyka upp fler när jag nu snart läst ut den sista som jag sett.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply