Reztart som fredagsfika

rtd_foc_skogs_front

Jag hoppade över fredagsfikat idag. Vi fikar på förmiddagsrasten och jag inbillar mig att det är bättre att ta lite sött efter lunch, i direkt anslutning. Är jag ute och cyklar, eller är det så?

I alla fall så tog jag en Reztart istället. Jag ahr fått möjlighet att prova den andra sortens dryck. Mango magic har jag sedan tidigare och tycker den är god. Men då jag tycker mer om röda bär än mango så forstod jag att jag skulle gilla den andra sorten, Scandinavian Forest bättre. Vilket jag också gjorde. Lagom söt i smaken.

Tanken med Reztart är att det ska vara ett mellanmål, inte en måltidsersättning.  Ett enkelt, nyttigt och naturligt mellanmål med lågt GI och mycket protein. De har drycker och bars, och lite annat också. Har du provat?

Reztart  finns i välsorterade livsmedelsaffärer, ICA, Coop, alla Pressbyrån och 7-eleven. Man kan även beställa produkterna i deras webbshop. Frakten är gratis och det tillkommer inga andra avgifter än de du ser i prislistan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply