Rica talk

         

Nu har vi kommit hem från vår trip till Stockholm. Mycket nöjda med vår trip. Fika och fjärilstittande i fjärilshuset först, sedan for vi direkt till hotellet.  Det passade oss perfekt och hotellet kändes kul och erbjöd mycket för barnen. Speciellt när vi valde och lyckades få sviten, så vi hade gott om utrymme. Ett perfekt ställe att spendera ett dygn med dotter och väninna. Vi hade det helt enkelt jättemysigt på hotellet.

Började med att barnen såg bio, lekte i Alfons hem, spelade boll mm i lekrummet, innan vi till slut fick vårt rum. Egentligen det enda jag blev lite grinig på. Att boka sviten och få dem först kl 16 förvånade mig….när de visste att vi var där och väntade och receptionisten sa till oss att de höll på och städa den 14.50 och dessutom sa att de garanterade incheckning från kl 15. den andra receptionisten sade sedan att de garanterade incheckning från 15 och framåt och att det lika gärna kunde bli kl 16 då de flesta gäster brukar komma. Vad består då garantin i, frågade jag och menade att det väl då är bättre att säga att från 15 kan det vara möjligt att checka in, men kanske inte färrän kl 16. Tycker också att sviten borde städas först….någon fördel ska man väl ha. Så gjorde vi i alla fall på min tid, när jag städade hotell.

Nåväl, vi fick rummet, drack ett glas vin och åt godis och gick sedan och åt en bra buffé (barnbuffé och två goda rätter för vuxna) och gick sedan upp på rummet, där tjejerna lekte och lekte och jag och Moa pratade och pratade. Vi bodde i sviten och hade alltså två rum. Tjejerna hade det ena, som var inrett i Alfonstil och vi det andra som var snyggt och stilrent. Två toaletter också och ett badkar. Tjejerna avslutade kvällen med att bada med mycket skum, och somnade efter det på två röda sekunder.

De sov hela natten båda två och i morse åt vi en lång och sen och god frukost . Sedan checkade vi ut och for till Kistamässan. Lite shopping blev det!

Så härligt att få umgås så länge med Moa och Gry. Moa och jag har hunnit prata gamla minnen från Flogstatiden, och om livet i stort och smått och skrattat. dessutom var det mysigt att få göra något med bara Noria. Hon blev liksom så stor av att få leka med Gry, som är en fin vän hon också!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply