Risgrynsgröt med kryddig kanelsås

IMG_2701

Är det grötens dag så är det! Det önskades risgrynsgröt till kvällsfika, och eftersom det är lördag unnar vi oss både tiden det tar att koka och det höga gi-innehållet. Jag kokade risgrynsgröten nu på kvällen, och den blev jättegod. Jag hade lite kokosfett med i kokningen, blev bra.

Sedan gjorde jag en varm och kryddig kanelsås att ha till gröten. Jag mätte inte direkt utan tog ungefär lika delar av honung, sukrin gold och kokosfett. Sedan rörde jag ner kanel och strandnyponpulver. Mums!

Det har varit en lugn dag idag. Barnen har lekt massor med varandra och jag har vilat en del. Det är lite krassligt fortfarande, men nu känns det betydligt bättre. Vi har sett finalen av Atleterna, och med en lång tupplur på eftermiddagen finns ju chansen att orka se en film också.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply