Röjar-Ralf

20130120-202056.jpg 20130120-202108.jpg

20130120-203313.jpg

20130120-202117.jpg 20130120-202129.jpg

 

Förhandsvisning av Röjar-Ralf idag på Biograf Park. Vi klev upp i skaplig tid och fixade matsäck och piffade till oss lite. Inte varje dag man får åka på något sådant galej 🙂 Barnen var uppspelta och sa om och om igen att ”Det här blir nog roligt” och ”Vi får se den före andra”.

Vi började vår stund i Stockholm med att käka medhavda äggsmörgåsar i Humlegårdens parklek. Underbar plats ju, dit måste vi igen. hade vi haft mer tid skulle man ju unnat sig en tur i pulkabacken.

Sedan köade vi en stund i kylan innan vi fick komma in på biografen. Vi fick med oss lite haribogodis och en festis, 3D-glasögon och en sittkudde. Vi mötte upp med Susanne och hennes familj. Linus och Vilmer  slog sig ner bredvid varandra. Jag gissar att de har något spännande att berätta i skolan imorgon.

Sedan skulle filmen börja och då kom överraskningen. Vilmer vann en av fem vinster i teckningstävlingen. Han vann en t-shirt med figurerna på, en hoodie, en snygg vattenflaska och en armbandsklocka. T-shirten lär han vilja ha i skolan imorgon. Jag slänger in en bild då vet jag!

Filmen uppskattades! Noria kanske inte riktigt hängde med i allt, men tyckte det var mysigt. Jan tyckte det var nostalgi med alla spelfigurer. Vilmer tyckte filmen var cool. Jag är imponerad över att jag sett min första 3D-film utan att bli yr mer än de första minuterna. Norias favorit Vanilja/Lillan var en tuff rackare som vi gillar. En stund förvandlades hon till en prinsessa men hon påpekade minsann att ”koden kanske säger att jag är en prinsessa”, men sedan slet hon av sig klänningen och var sig själv igen. Det gillade jag!!

Barnens första förhandsvisningen blev en trevlig upplevelse! Det här vill vi göra om! Vi hade mycket att prata om på vägen hem, med goodiebags, vinster, filmhandling, Stockholmstrafik.

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply