Rosa bandet, Lidingöloppet 2017

För att vara en sådan som inte gillar backintervaller tacklade jag backarna bra. Skrattade åt deras brutalitet. Hur kan man klämma in så många backar på samma lopp?

Jag bestämde mig redan innan för att inte springa med kräkvarning liksom utan ta det lugnt runt. Kom i mål på 1.03 och det känns rätt okej. Jag fotade, drack, pratade lite med folk och smsade bild till Jan och Frida (som startade 50 min efter mig).

Jag gillar det här loppet. Det finns mycket utrymme till alla före och efter, många toaletter, bra utställare, ordentligt med kiosker mm och stämningen är fin. Dessutom sken solen!

Jag tror inte jag åt och drack ordentligt efteråt, mådde lite visset efter ett varmt bad och tupplur. Men efter lite kokosvatten och middag mår jag bra igen och börjar direkt fundera på vad jag ska springa härnäst.

Ännu en mil fixad, fortfarande inte bangat någon vecka i år. Tack Seat, #seatborntorun för startplatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply