Runacademy i Uppsala

Jag hade turen att vinna en plats i Runacademys löpargrupp den här våren. Det var hos Lidingöloppet jag hittade en tävling och blev då glad över vinsten. Jag har inte deltagit i gruppträning sedan i november eftersom jag pausat gymkortet.

Det kommer att göra mig så gott! Jag behöver motivationen att tagga till och öka lite. Jag har bekvämlighetssprungit hela vintern, nu vill jag köra lite intervaller men för det behövs pepp. Och det har jag fått redan.

I Uppsala finns två grupper och man får gå på båda. Det har jag gjort två veckor nu. Förra veckan fanns två olika pass att välja på, så då körde jag formkollen, 5 km på tid, på måndagen och intervaller på onsdagen. Men den här veckan blev det samma pass två gånger. 3×7 minuter med fartökning och inslag av styrka, tokbra!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply