Ryggont

   Det var en bra kämpig dag igår. Jag vaknade med så brutalt stel och öm rygg. Vaknade alldeles för tidigt och kunde knappt vända mig om. Men tog mig upp för att låta Jan sova vidare, och tog med ljudbok ut i vardagsrummet. Jag tänkte att lite stretch skulle göra nytta, men det gjorde så ont att jag fick yrsel, kallsvettades och höll på att svimma. Det tycker ju jag är galet läskigt så jag ropade på Jan i alla fall. Saft, dextrosol och en filt!

Jag hade faktiskt svårt att sitta ganska länge, blev så himla yr. Fortfarande när pappa kom för att äta vasaloppsfrukost som traditionen bjuder, så var det tufft. Men jag försökte röra på mig ändå, röra höfterna mm. Och sedan fortsatte jag att stretcha lite, och började prova mackenzies övning, efter tips från Tony på gymmet.

Det blev bättre och bättre under dagen, men värktablett behövdes.

Jag kom upp i morse, men bara att trycka ner kopplingen gör ont. Tack och lov är det studiedag idag, så jag behöver inte böja mig ner över de små bänkarna. Och tack och lov går jag Läslyftet på övertid och behöver alltså inte fortbilda mig just idag, så jag har fått ta det lugnt, har varit till gymmet för att stretcha och prova foamroller mm. Nu ska jag ta mig ett varmt bad och sedan smörja in med lite mer liniment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply