Så jäkla kul

Nyss hemkommen från ett styrkepass. Jag blev så glatt överraskad när jag insåg att nya ledaren var Pernilla, som var en av mina favoriter från Nautilustiden. Hon är så inspirerande och vältränad samtidigt som hon är en helt vanlig tjej med småbarn. Så nu blir det kanske en ny vana. Att arbeta till 17 på tisdagar och köra ett pass direkt efter jobbet och sedan försöka hinna med lite mystid med barnen inann de lägger sig.

Passet var kul. Blir lite sugen att köpa ett gymstick att ha hemma. Man kan ju göra så mycket med den och inte tar den plats heller. Men kanske blir det ännu en grej son ligger. Det är ju roligare att göra allt med sällskap och någon som peppar.

Nu behöver jag något att äta! Barnen ska äta kvällsfika, så jag gör dem sällskap.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply