Säbyklint äntligen :)

Äntligen sol och värme! Vi packade kylväskan och övernattningsgrejer och for iväg till Säbyklint igår. Det blev en riktigt varm eftermiddag och kväll igår och en skön morgon i morse. Jag badade men klarade inte av att simma riktigt, lite väl kallt. Men körde lite gympa på stranden, när jag insåg att de byggt upp en jättelång ”stepbräda” för att hålla sanden kvar på den lilla stranden. Körde ett gäng rörelser och blev tokvarm och då var vattnet skönt 🙂

Anna, Andreas och pojkarna kom över med motorbåten och åt sin medhavda middag med oss. Vi hade rosé och de hade rött, de hade cashewnötter och vi hade salta pinnar. Vi hade chokladbollar och de hade fruktsallad. Blev således en mysig kväll!

Barnen och Jan sov gott i natt. Jag sov knaggligt, men vad gör det om man sover lite dåligt en natt när man får uppleva morgonen på Klinten!

Så fick vi möjlighet att prova en dressing också. Jag blev testpilot och fick hämta ut en från Hellmans gratis. Annars köper vi sällan färdiga såser. Men just på en båt, när man går runt på kylväska är det schysst om något klarar sig kyla så länge det är oöppnat. Vi valde caesardressingen och den smakade fint på pastasallad, hamburgare och istället för ketchup ihop med sallad på choritzo.  Den ska jag sätta mig och utvärdera nu!

Vi hade lunch, middag, frukost och lunch med oss, men lite för lite gott att äta däremellan. Jag hade betalat dyrt för ett paket kakor i förmiddags. Det är ju liksom picknicken som är det viktigaste, därefter sol, bok och bad 🙂

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply