Saffransmuffins med mandelmassa

I Tunisien köpte jag en del kryddor. Bland annat köpte jag omald saffran. Det var så grymt billigt att jag var tvungen att chansa och se om det smakade lika mycket som den vi köper hemma. Det hade varnats lite för att de blandar med te!

Idag gjorde vi även saffransmuffins när vi ändå var i gång. Hittade billiga muffinsformar på Maxi igår, orangerutiga som passade fint. Hade tänkt köpa lite lyxigare men det fanns inga och Jan gick in på fel affär på Gränby. Gå till lagerhaus sa jag och när han kom hem sa han att den inte fanns kvar….han hade gått in på gamla granit och där ligger ju Kicks nu. Nåväl, kakorna smakar väl lika bra i ica-formar också.

Receptet hittade jag på dagensmuffin.se.

Vad brukar du baka till jul?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply