Saga, massage och Idol

IMG_0523 (Large)

Rätt trötta barn ikväll, fulla med nya intryck efter första skoldagen. Vi vänder lite på steken, med saga och massage först och tv tillsammans sedan. Idol började ju, och ikväll fick barnen se. Inte så att jag kanske tycker det är topp-tv men samtidigt vill jag att de ska veta vad det är för att ”hänga med i snacken”, i alla fall Vilmer.

I fredags fick jag hem ett paket från Koko-Nat. Jag var med i deras fototävling under sommaren och blev en av dem som fick en vinst. Den gången tog jag en bild på min hemmagjorda kokosdeo med en kopp kaffe ute i loungen. Jag fick en fullstor flaska, samt 4 småflaskor med prover. Som en liten godispåse 🙂 Vilmer hade ont i benen efter mycket fotboll och ville ha massage på benen. Noria vill alltid ha massage överallt och hela tiden. Barnen fick välja doft, och ikväll blev det stjärnfrukt. Härlig doft, fantastisk olja. Vilmer trodde att han skulle dofta som en stjärna imorgon, medan Noria tyckte att han nog luktade som en tjejtjusare.

Jag själv använder ofta kokosolja. Inte bara till deo utan till kroppen och i hårinpackning också.

Ny bok från bokbussen också, Simborgarmysteriet, nummer 20 i serien. Barnen gillar LasseMajaböckerna. Den här är dessutom full med fina, färgglada bilder, vilket Noria fortfarande tycker är viktigt för att hålla koncentrationen om vi läser länge.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply