Saknat mina bönor och frön.

Nu är vi tillbaka i nygamla gängor igen. Har faktiskt saknat bönor, linser, frön och nötter.

I måndags, efter att vi kommit hem från färjan,  var jag och tränade, och visst är jag fortfarande ett kylskåp, men jag tror kylskåpet i alla fall har fått nya gångjärn. Ett step-pass där jag hängde med, kände mig stark och orkade. Nu dröjer det nog några dagar innan det blir träning idag. Step-passen ligger itne bra till. Mndagar kl 16 är för tidigt för mig då, onsdagar 17 är en kanontid, men funkar inte eftersom Jan jobbar då. fredagar kl 16 vore underbart inför helgen, men då jobbar Jan fortfarande. Funderade på om jag skulle fråga om jag fick ta med barnen. de har massor med bord precis utanför, så man ser. Med målarbok och lego kanske det funkar. Men det är inte alls samma sak, då kan man inte koncentrera sig lika bra.

Idag har jag lagat quinoa med linser. Lika delar svarta linser, röda linser, ljus quinoa och röd quinoa. Lät lite frysta kryddor och spiskummin koka med i vattnet. Det ser inte lika gott ut som det var. Extra gott med lite parmesan på. Kycklingenvar det bara att ta fram från kylen, rest från Jans matlagning igår. Kyckling med bacon runt, som stekts i matgrädde och färskost tomat/pesto. Mums mums. Mamma var här på middag igår, mycket trevligt! Då var jag hungrig. I vaanliga fall brukar jag inte äta middag på tisdagar, eftersom vi har konferensfika då, och brukar goffa i min vitt bröd och kex och godis, men inte nu längre. Igår blev det paprikaskiva, päron och lite brie, och lät resten vara. Känns bra att ha en kollega mitt emot bordet som också skippar fikat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply