Sävja IP

   

  

  

  

  

  

 Vi passade på att bjuda in pappa igår. Efter ett gäng koppar kaffe och lite hårklippning åkte vi till Sävja IP för att aktivera oss lite. Det är en riktigt härlig park, som verkligen inbjuder till rörelse. Barnen blev helt slut, och själv lyckades jag, enligt min Fitbit, i alla fall få 25 minuter registrerade aktivitetsminuter ”sports”. Man behöver ju upp en del i puls innan den tycker att man är aktiv.

Om jag inte har vuxensällskap, som gör att man sitter och dricker kaffe och pratar vuxenprat medan barnen leker, så har jag svårt att bara vara still. då är jag hellre med och leker och tränar jag också. Vi fick igång morfar också, med lite fotboll. Skönt att se att han är lite igång, efter revbensfrakturerna.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply