Sculpture tights Casall från Bodystore

 

IMG_9871.JPG IMG_9870.JPGIMG_9817.JPGJag är rysligt förtjust i mina nya träningstights, Sculpture från Casall. Inget rör sig, man glömmer en stund att magen är lite mjuk där under 😉 De håller in magen med en bred resår som inte klämmer åt mer än nödvändigt. Jag har storlek 38 på mina och de sitter åt precis lagom hårt över benen och går lätt att ta på sig.

De här tightsen, med tröja och jacka var min ”uniform” på Allt för Hälsan och det fick jag behålla efteråt. Mallig!

Jag var upp till gymmet idag, men det funkade så där. Jag har inte ont någonstans och jag har ingen feber och inget snor och ändå ingen direkt kraft. Jag blev nästan yr när jag tog in och var tvungen att lägga mig när jag kom hem. Varför? Det här är en helg utan en massa måsten och då vill jag ju ta ut mig ordentligt.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply