Semla med jordgubbsbitar och ett litet överraskningshjärta :)

IMG_9508 (Large)

Dagens lilla hjärta satt på semlan. Varsin liten semla till kvällsfika idag, så klart.  Med grädde som jag blandat ner jordgubbsbitar (strösselliknande) i. Gott och lite knastrigt! Hjärta ovanpå så klart 🙂

Jag älskar temadagar. Man kan uppmärksamma allt man kan. På så vis blev den här kvällen lite annat än en vanlig tisdag. När jag frågade noria imorse vad det var för dag sa hon ”Tisdag, eller nej förresten- semmeldagen”.

Vi åt fisk idag, och vi vet ju alla att man måste ha godsaker när man ätit fisk  🙂 Fisken stod på bordet när jag kom från jobbet, och smakade gott. Hela detta med sociala medier är bra på många sätt. Den här rätten fick jag nys om på instagram där min kollega Lindah visade sin fiskrätt panerad i ägg, mjöl, parmesan och cornflakes. Vi hade bara branflakes hemma och det blev gottigottgott det också.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply