Ser ni mina hjärtan?

IMG_9563 (Large)

IMG_9562 (Large) 

Hjärtana i designen fick jag av Jan idag. Han satt och fixade vid datorn igår och i morse insåg jag vad han gjort 🙂 I rätt lila färg och allt!

Sedan kom han hem och smörade också. Tur det för annars hade det inte blivit några fina våffelhjärtan alls ikväll.

Lite choklad hade han med sig också, blir gott till kaffet. Vi tittar på en riktig fin kärleksfilm ikväll, Micke och Molle. Ett par goda chokladhjärtan, äpple, probiotikadryck och omega- 3 till kvällsfika för barnen. Kaffe och ett par chokladhjärtan till mig, och några till i smyg i köket 🙂

Jag i min tur hade pysslat med barnen häromkväll. Vi gjorde ett fint hjärta med glitter och paljetter och skickade med några väl val valda ord och en plopp ”kärlek” (som precis gick ner i kuvertet) till hans kontor. Han blev glad, bordsgrannen avundsjuk och en annan kollega tårögd. Jag tycker inte att Alla Hjärtans Dag handlar om dyra presenter, nä hellre oväntade små överraskningshjärtan.

Barnen är också lite överraskade. De fick presenter av mormor, vattenexperiment  och en väska med nya pennor i. Och så fick vi en liten påse med godsaker också Härligt att hon tänkte på oss idag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply