Serranoskinka med avokadokräm

Till förrätt serverar jag om en liten stund rullar med serranoskinka fyllda med en röra gjord på 1 avokado, 1 creme fraiche, 1/2 rödlök, lite pressad citron, salt och peppar.  I slutet av sommaren vann jag ett gåvokort hos Delicard. Jag vann det hos Tulip för ett recept jag skickat in. Jag har väntat in rätt tillfälle att beställa, och detta är väl rätt tillfälle om något. Lådan kom till mig i ett paket i torsdags.

Så dessa rullar tillsammans med manchegoost, som också låg i Delicards låda. Jag hade också en röra gjord på philadelphia, creme fraiche, basilika, rödlök och tapaskrydda. Sedan ett gäng underbara oliver från Kung Markatta-lådan jag vann förut, liksom en olivkräm och en annan stark röd kräm med pepperoni. Focacchia och crostini till det. Och en fördrink gjord på enkel bubbelvin, päronlikör och soda.

Delicards bild.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply