Shoppat

Jösses vad det blåser idag! Vi åkte till Jysk där det var lagerutförsäljning ute. Vi hittade inget just där på försäljningen men väl där inne. Nya zinklådor till pelargonerna som jag köpte på Plantagen. Korvförsäljning hade de också, så ungarna fick en korv för att stå ut med all shopping.

Dynor hittade vi inga och jag hann nästan ge upp hoppet om att hitta några. Många dynor är ju gjorda för stolar och de ser inte snygga ut när de bara ska ligga plant. Vi åkte sedan till IKEA för att äta lite lunch och där hittade vi enkla dynor utan massa fula skarvar och knappar. ca 100 kr för båda. Måtten är inte helt perfekta, men det gick att dölja med en kudde, vilket man ju ändå vill ha där i hörnet när man ska ligga och smutta på drinkar och läsa iFORM i sommar.

Nu har vi planterat och donat och så här ser det ut i nuläget. Hoppas nu hitta en vaxduk som jag kan häfta fast på barnens bord och sittbänkar, och som kan ligga på vårt kommande bord. Och för den som undrar-nej, balkonlådan ska inte stå så där. Jag hittar bara inte krokarna till den just nu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Shoppat

  1. Pia
    1 maj, 2010 at 15:34 (14 år ago)

    Skönt att ni hittade passande dynor och till en billig penning dessutom! Jättefint! Vi fixade vår altan förra året. Underbar känsla!

    Hoppas och tror ni kommer njuta av den ännu mer nu när den är så fin!
    Kram

Leave a Reply