Shopping på stan

Idag har jag varit ner på stan. det gäller att passa på innan solen kommer tillbaka. Jag hittade en sjal till bröllopet på lördag, körde på en aprikos trots att jag varit övertygad om att jag inte passar i det. men det passar till klänningen. Så jag slog till på en bh och trosor i aprikost också, så att jag har något utan axelband till klänningen om jag bestämmer mig för det. Och så självklart ett litet nagellack i aprikost på Cubus. Där hittade jag också några bastopparför 24-29 kr styck.

Det var skönt att gå på stan lite för mig själv en stund. Vi har haft en jättebra sommar, då det faktiskt funnits lite ro ibland. Men ändå blir det lite slitigt att alltid vara tillsammans alla fyra. men efter ett par timmar själv, så är batterierna laddade igen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Shopping på stan

  1. carro
    26 juli, 2010 at 17:58 (14 år ago)

    Jag tror absolut aprikost kan passa dej fint! Du har ju så fina och varma färger!

Leave a Reply