Silly socks och Leos lekland

Om jag inte känner barnet väldigt väl och vet vad det har för intressen köper vi nästan alltid någon typ av pyssel/skapande eller spel i födelsedagspresent på kalas. Idag var det dags för nästa kalas. Noria förskolekompis fyller 5 år och bjöd på kalas på Leos lekland. När vi var i Örebro gick vi in på den stora leksaksaffären i gallerian i närheten av hotellet.

Just då hade de specialpris på några spel, så vi slog till. Silly socks lät som en lagom spel att ge bort. Det är ett enkelt spel som tränar upp känselsinnet. Man ska på strukturen kunna matcha ihop strumpor.

Vi åkte hela familjen så Vilmer fick passa på att röja lite han också. Efter kalaset får man ju stanna kvar så Noria och Vilmer förenades i en lek som gjorde dem helt svettiga efter en kvart eller så. Det var otroligt mycket folk, och till slut blev jag trött i huvudet. Eller så var det kaffeabsinens. Oavsett så kände vi oss efter 2.5 timme där nöjda. Nu dricker vi kaffe och barnen spelar mine craft. Jag googlar på musslor, eftersom det är tanken att vi ska laga det ikväll, för andra eller om det är tredje gången.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply