Simma med sendrag

Foto: Igen!

Vi åkte iväg och simmade igår igen, andra lördagen i rad och det känns bra. Gottsundabadet är inte stort, men barnen klagar inte på det eller tjatar om Fyrishov. Vi har lovat att det blir Fyrishov senare, som belöning för all träning.

Noria gick med på att ta av puffarna och har börjat prova simma lite. Hon är så metodisk av sig. Hon tränar på en grej i taget liksom och så sätter hon ihop det till en helhet sedan. Förra gången tränade hon på bentag och de är finfina. Igår var det armtag som gällde och då gjorde hon typ 2-3 i taget 🙂 Sedan ska hon simma, säger hon! Jag har lovat henne att hon ska få välja någon ny leksak tills sommarens bad om hon lovar att träna med oss tills dess!

Vilmer simmade på, fram och tillbaka. Honom behöver vi inte tjata på! Sist fick han ju sendrag till slut, så till den här gången bestämde vi oss för att prova om lite extra magnesium kunde hjälpa. Jag fick en burk av Bodystores märke Star Nutrition förut, med kapslar som är lätta att öppna och dosera från. Han fick lite ur min kapsel i gröten  igår och det tror jag att vi gör om. Idag har han friidrott och fick lite i morse också. Det blir lite klustrat för honom, med simning lördag, friidrott söndag, skolgympa måndag och judo tisdag. Sedan inget mer direkt under resten av veckan, förutom fotboll och innebandy på fritids och på gatan då så klart.

Jag passade på att simma jag med. Det har inte blivit någon träning alls i veckan så som jag mått. Inte förutom squats och plankan alltså. Så att simma igår var bra, och jag fick träningsvärk i armarna av mina dryga 500 meter 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply