Sista längre passet innan lördag

IMG_2321.JPG

Solig måndagskväll med judoträning för Vilmer. Som upplagt för en löprunda. Benen var inte direkt trötta efter loppet igår, så vila kändes inte nödvändigt. Däremot är det nu lite tidsbrist. Jag behöver kanske både vila inför lördag men egentligen också träna mer. Tiden är för knapp. Det har gått bort för mycket tid på att fundera över knäna. Jag har inte vågat springa riktigt långt senaste tiden. Och någon tidigare tid har ju liksom inte funnits eftersom det inte gått så många veckor sedan anmälningen till halvmaran var ett faktum.

Men jag vill verkligen springa på lördag. Jag har ju sagt att jag ska springa. Jag vill ha sprungit helt enkelt. Däremot kan jag inte säga att jag verkligen ser fram emot det heller. Men ta mig runt måste jag väl ändå göra!?

På torsdag ska jag till kiropraktor Magnus igen. Jag hoppas han ger mig en mirakelbehandling!

Jag har kört hårt med liniment ett tag nu. Men idag blev det lite tufft. Jag har en ny sort, ett stick, som verkligen är starkt. Efter 7-8 kilometer var det som om det brann i ländryggen och skinkorna. Vader och knän brände som tusan de också. Jag ska nog ta det lite lugnt på den fronten också…..och låta huden läka 🙂

Vad mer kan man göra för att optimera mina små chanser!? Ge men nybörjare några tips!

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply