Sista söndagen

iPhone-skärmavbild 2

Sista söndagen innan jobb igen. Jag börjar med en heldagskurs imorgon, och ska stå vid Jetmacken vid Fyrislund kl 7.10 och är nog inte hemma före 18- lång första dag. Tur att man börjar ställa in sig lite och varit uppe tidigt på morgnarna hela veckan.

Dagen har ägnats åt målning, och det har gått bra. Nu är jag trött i armen, men vi är klara för ett tag. Det är bara väggn mot grannens carport kvar och den tar vi någon annan helg!

Jag startade dagen med en promenad på 4 km, och några vändor upp och ner för kullen i Årstaparken, innan jag gick hem och åt frukost.

Målade och hade oss hela dagen innan jag sedan tog mig ett bad och traskade iväg till Årsta med Alec. Vi skulle på bodyscanning, det där jag köpte för 99 kr via Groupon. Jag fick veta att jag är normalviktig med normal fettmängd, metabolisk ålder på 29 bland annat. Bukfettet låg på 3, där skalan 1-12 var hälsosam. Kan man lita på det tro? Inte så positiv till upplevelsen dock, eftersom det visade sig att hon är Herbalife-återförsäljare. Då blir jag kritisk direkt, för hennes syfte är väl att få mig att köpa produkter, binda upp mig och lita starkt på ett märke. När man googlar hittar man en massa som jag inte vill vara en del av.

Jag är också sugen på en hälsokoll, där man kan kolla kolestrol, blodtryck och blodsocker och sådant. Det finns ju grejer man kan ha ärvt- lika bra att veta det i tid. Tips på vart man kan ta vägen?

Jag installerade Daniel Millers app med daglig träning igår, och gjorde de för ben, rumpa och mage, och lyckades få mig en bra träningsvärk i magen 🙂 Har du de apparna? Tips på liknande!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply