Sjukstuga

IMG_1443 (Large)

Stackars barnen är skruttiga. Båda har kräkts i natt och imorse. De är väl vid rätt gott mod ändå mellan kräkningarna, men någon vidare fart är det inte. Så nu blir vi hemma två dagar. Det blir soffhäng och fix i Vilmers rum, sätter igång igen om en stund.

Usch, det är så tråkigt att behöva ställa in saker. Imorgon har vi en middag inplanerad med Jessica, Lennart och Moltas, men för tredje eller fjärde gången i rad får vi ställa in pga sjukdom. Det är nästa löjligt vilken otur vi har.

Båda barnen kräks. Varför de kräks vet vi ju inte. Kan vara dåliga nötter, de som satt och knäckte och knäckte igår kväll. Men man kan inte chansa. Vi har bara träffat familj de senaste dagarna men har inte hört att någon varit sjuk eller blivit sjuk.

Jag vägrar bli sjuk. Jag blir aldrig magsjuk och tänker inte bli det nu heller. Jag tänker se till att lördag förmiddag är smittfria igen, efter 48 timmar i karantän. Jag vräker i mig allt jag tror är bra! Alldeles nyss bjöd jag Jan på en smoothie med acai, granatäpple, camu camu, goji, en massa olika greens, banan, bipollen och mjölk.

Passar på att tipsa om att Helhetshälsa har en nystartad tävling på sin facebooksida. Där kan man vinna ett nyårspaket, om man berättar om sin plan och sina mål för 2014. Jag har satt upp en del mål för mig själv, i samråd med Mytraining, men det återkommer jag till 🙂

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply