Skicka med schenker

Jag är en sådan person som vill lösa alla problem direkt. Som iten gillar att itne få tag på rätt person direkt, eller att riskera att bli missförstådd. Men kan också bli en knölig kund när jag inser att felet inte är mitt. Jag sålde två par gamla kavatskor på tradera förra veckan. Köparna betalade och jag bokade frakt direkt och tog med mig paketen ner på stan samma dag, för att köparna skulle få skorna så snart som möjligt. Det var i onsdag. Igår fick jag  mail från ena köparen om att hon inte fått mail från schenker än.

Hjärtsnörp direkt! Försökte hitta telefonnumret till stället där jag lämnade in den, men fanns inte ens på schenker. Så jag åkte ner på stan, arg och stressad. De låg kvar, mina paket, 6 dagar senare. Ingen hade hämtat därifrån på 6 dagar. Fick svaret via mail från schenker senare. Anledningen var att de stoppat honom som ombud då han inte skött sig. Och de förstod jag eftersom han inte ens visste hur han skulle signera kvittensen. Men han fortsätter att ta emot paket. Det låg många där och väntade.

Har mailat fram och tillbaka med schenker. Som till slut förstod vad som hänt, tog sitt ansvar och var väldigt trevliga i sina mail. De har nu skickat dit en enkom bil att hämta upp det som finns där, tänker skicka med trisslotter till mottagarna och en biocheck till mig för besväret. Så jag fortsätter nog skicka med schenker trots allt. Fast från Årsta travcafé där de verkar mycket seriösa.

Hur kan sådana människor få vara ombud så pass länge ändå? Som inte sköter sig och sina grejer. Fasen, folk kan ju skicka riktigt viktiga grejer. Mina paket fanns inte ens registrerade. Det hade inte gjorts ordentligt, syntes inte i datorn, och signaturen är definitivt undermålig. Hoppas de tar ner skylten bara, så folk inte fortsätte gå dit med paketet.

Sånt här stressar mig. kan inte släppa det som sagt, måste lösa direkt. Fatta de få gånger jag fått en påminnelse på en räkning. Det är nästan så att jag måste maila vd:n för företaget eller åka dit med pengarna direkt i ett kuvert.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Skicka med schenker

  1. Sara
    13 augusti, 2010 at 22:00 (14 år ago)

    Skönt att det finns folk som du! Då kan jag orka med att möta slarvers ibland för ajg vet att du uppväger! Jag är nog en mer lagomperson. Tur att du tog tag i Schenker där! Ros till dig!!!

Leave a Reply