Skidlektion och dejt med maken i sittliften

20130412-130021.jpg

Nu sitter vi i lägenheten och käkar lunch, makaronipudding som jag gjorde hemma och frös in. Skönt att bara kunna värma nu.

Vi är allt lite mosiga, men mycket nöjda med förmiddagen. Vi var vid liftarna före 9 och så började dagen med att jag och Jan värmde upp i barnbacken i väntan på barnens skidskola. De fick en jättebra skidlärare som verkade mjuk, snäll och kunnig.  Redan innan jag och Jan hunnit upp i sittliften såg vi dem åka i knappliften- det trodde jag aldrig:)

Vi fick lite egentid och åkte i några backar på egen hand medan de tränade. Det gick över förväntan för mig också, men kommer få träningsvärk- mest i armarna tror jag!

Efter lektionen var de riktigt trötta, men efter lite mellis var humöret uppe igen och de ville åka mera. Tusen tack Lofsdalen och Fredrik för att vi fick en skidlektion till barnen. Kidsen själva tycker att de kan mer än vad de trodde och de vill åka mer!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply