Skogspromenad och Thun’s

20140906-152113-55273344.jpg20140906-152112-55272238.jpg

Jag älskar Faringeskogen. Jag har plockat svamp där sedan jag var liten. Jag är inte så ofta där numera, men försöker åka ut med pappa nån gång på hösten i alla fall. Han måste med, jag hittar inte annars.

Jag tog gympadojorna och såg till att rusa upp för massor av berg. Det får bli min träning idag, tror jag, för jag är lite förkyld.

Efter ett tag säger pappa: -Nu är vi i vildsvinsområdet. Sedan är han tyst. Efter ett tag säger han: – Vad gör man om man får hjärtproblem här? Tack för den liksom. Jag vet knappt vad som är fram och bak i den där skogen. Och vildsvin är läskiga…..och hjärtproblem är också läskigt!

Vi såg för många spår av vildsvin. De hade bökat på alla ställen där pappa bestämt menar att det alltid funnits kantareller. Men vi hittade några kantareller och massor med karl johan, så det blir nog någon svampsås ikväll.

Efter skogen tog vi en kaffe ihop på Thun’s och så följde pappa med in i butiken ett tag. Men att stå och riva i meter efter meter efter meter av snarlika träningskläder intresserar inte honom, så han åkte hemåt och jag letade vidare. Det blev mer handlat än planerat, men inga saker jag ångrar 🙂

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply