Skoldisco

20130525-181755.jpg

Jag har varit så trött ett tag nu, men det brukar jag vara sista veckorna i maj! Igår var det disco på Vilmers skola, men Vilmer var inte direkt sugen på att gå. Han var också trött sa han, och så skulle han ju ändå gå på disco på söndag. Men 17.20 frågade jag om han inte ångrat sig, och då var han sugen. Han hade väl vilat upp sig lite och var danssugen. Då fick jag ta i från tårna för att komma upp från sängen, där jag slocknat en stund innan. För det blev lite bråttom! Men vill han ska han få. Jag tycker att det är skönt och viktigt att han vill delta i sådana saker.

Han fick skjuts av Susanne och Linus och sedan åkte Noria och jag efter. Vi satt ute i solen, jag och Susanne, med en kopp kaffe. Noria lekte på skolgården och kollade in alla barn som gick ut och in. det belv en bra kväll. Och en speciell tjej var där 😉

Skoldisco minsann, det närmaste disco jag kommer numera. Uppskattar att sitta och prata med andra morsor. Nä, man får ta och boka in en sväng till Flurran snart, tror jag!

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply