Sköna söndag

IMG_2017.JPG

IMG_2016.JPG

Bra dag idag! Dagen började med födelsedagsfrukost hos Carro. Där fanns så mycket gott, men höll mig till LCHF- grejer och tog inget fikabröd.

Sedan direkt till gymmet där jag hoppade rep, tränade med 4-kilosbollen, gjorde en massa benböj med tyngder och sprang några snabba intervaller med puls över 180.

Efter det for vi till mamma för födelsedagsfirande där med 🙂 Höll mig till kaffet, skippade korv med bröd och fikabröd! Nöjd! Men nu jäklar är jag hungrig eftersom jag inte åt lunch alls idag. Rödbetor värmda med fetaost smakade gott!

På bilden finns mina nya hörlurar. De första som jag betalat över 100kr för, tror jag. Slog på stort, och är nöjd. De sitter kanon även när jag springer, är inte direkt varma eller tunga, har bra ljud och stänger ute vind när man är utomhus.

Läste om magnesium i en gammal tidning på gymmet. Skönt att hinna sitta kvar med en kaffe och läsa lite. Jag tycker att du ska tävla om en burk magnesium från Helhetshälsa genom att ta en bild när du står på tå. Enklast på instagram men blogg och facebook funkar också bara du länkar till mig på något vis. #hejochhåståpåtå

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply