Skönt bad med rasullera, lertvål och rörsocker

Efter lunch kastade jag mig badet. Var så himla fryssen. Tg med mig en bok ner i plurret. Jag har samlat på mig böcker ett tag, inför resan, men har nu så många att jag kan börja nalla på dem ltie utan att bli utan på stranden 🙂

: Valde en bok som jag tror jag hinner läsa ut innan torsdag. Sekten av Peter Pohl, en sann histora. Fastnade så klart direkt. Riktigt varmt vatten också, så jag svettas ut det lite ruggiga som påminner om starten på en förkylning.

När jag badat klart tvättade jag mix med en ny mix. Jag tog hälften rasullera, lertvål och rörsocker. Det rengör och skrubbar samtidigt och det kändes behövlgt. Det ser ju riktigt sorgligt ut i hela badkaret, med brun sörja överallt, men det är det ju ingen som ser.

Rasulleran kostar kanske en del, men räcker länge. Tror jag betalade strax under en hundring för burken. Lertvål är billigare, 39 kr på bodystore. Den har jag använt till hår och hud ganska många gånger, men har inte nått ner till hälften än.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply