Skrapa ihop-middag

Idag var inte maten planerad så det fick bli en titt in i frysen när jag kom hem. Usch så mycket is jag hittade! Och några burkar med gammal tråkig mat. Och massor med  kycklingfilé. Av någon anledningar har vi alltid det hemma. Så det fick bli nåt med kyckling. All grädde var slut, så då kollar man i konservskåpet och hittar kokosmjölk. Och i kylen några trötta gula paprikor. Av det fick vi till en middag.

Kyckling, purjo, gul paprika, kokosmjölk, röd curry paste, salt, peppar, lite redning. Till det nudlar. Bara lite för min del. Men kan inte känna mig stolt ändå, för jag har nallat både på tårtan och några sega jäkla havreflarn som finns kvar sedan kalaset i helgen. Tårtan sjunger på sista refrängen, men var rätt god ändå. En bit till blir det nog ikväll. Riktig tv-kväll ju, med idol, Berg flyttar in och något nytt humorprogram jag vill se.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Skrapa ihop-middag

  1. Sara
    23 september, 2010 at 12:57 (14 år ago)

    Hej!

    Berg flyttar in var ju helmysigt! 🙂 Jag vill också ha en egen Gunde!!! Men välkommen åter var inte i min smak…

    Kram

Leave a Reply