Slavstaloppet september

Jag saknar lopp. Även om jag aldrig kan springa mig till en vinst och ändå bara är en i mängden älskar jag den thrill det ger. Jag vill springa mitt bästa. Jag vill vara förberedd. Jag vill träna inför loppet, så att det som är typiskt för just det loppet också ingår i min träning veckorna innan. Avsaknaden av lopp hela våren har gjort att mina tider på 5 och 10 km inte är i närheten av vad de var förra året. Och springa längre än 10 km finns just nu inte på kartan.

Så då får man göra vad man kan för att hålla igång. Först var det ju Carros lopp hemma i Funbo och sedan var det dags för mig att ordna ett förra lördagen. Himla lyckat blev det i all enkelhet.

Vi hade fixat nummerlappar, som sedan blev lottnumret i utlottningen. Vi hade gjort markeringar att ha längs med banan, med pilar och kilometermarkeringar.

Och så fick vi med några sponsorer på tåget också.
ICA Årstahallen, stans bästa ICA, bjöd på bullar, kex, kaffe, bananer och fruktdryck. Och en påse med smått och gott att lotta ut. Tack!!

Nick’s bjöd alla deltagare på proteinbars. Det blev några över och de lottade vi ut.

Smiling Sverige skickade torkad frukt och nötter som vi satte ihop till små vinster att lotta ut.

Vitamin Well hade skickat dryck, men tyvärr fastnade de på vägen och hann inte fram. Leveransen skickades tillbaka, men vi hoppas att de kanske vill vara med på nästa lopp istället.

Vi blev ett glatt gäng som for iväg. Först gick vi ca 800 meter tillsammans som uppvärmning och sedan hade vi lagt en runt på 5 km med målgång i vär trädgård. Härligt!! Härligt att springa med sällskap. Härligt att ungås med likasinnade. Härligt att få swisha en peng till Akademiska sjukhusets barnfond.

Jag är redan igång med planeringen av nästa lopp. 10/ 10 på mental health day Vill du vara med? Som löpare eller som sponsor?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply