Smått och gott denna söndag

IMG_1680.JPG

IMG_1679.JPG

Snart är den här helgen slut. Bra helg med mycket tid med familjen. Den här söndagen har varit lugn. Efter lite småfix efter frukost så tog jag en promenad med Matilda och hunden. Kul att ses och prata en stund men det blåste galet kallt. Sedan hoppade jag in på gymmet och småjoggade 3.5 km, tränade magen lite och gjorde upphopp med gymbollen. Jag orkar mer än vad jag trodde att jag skulle göra på juicen. Ingen huvudvärk idag heller 🙂

Jag har ju ett schema att följa om jag vill. Även om man inte följer den helt strikt tror jag på hälsoeffekterna. Helt klart bra produkter att ha i kylen till ”tvådagar” eller andra typer av fastedagar. Eller om man helt enkelt vill gå i sig mer grönt. Den flaska som jag haft på schemat att dricka under dagen var en grönsaksjuice. Den smakade, precis som andra juicer jag druckit lite av, riktigt fräscht. Mycket smak av tomat, tyckte jag. Ekologisk, utan socker, med mycket lykopen. Jag dricker min kall, men den kan värmas till soppa också.

Sedan åkte vi till Fällmars för att se femmilen och fika lite. De hade frukt och kakor men jag klarade mig fint på mitt te.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply