Smink, hårmascara och middag på stan

Jag ska snart i väg med kolleger. Middag på Trattoria Commedia– en av stans bästa restauranger enligt mig. Jag brukar tjata om att jag vill hitta på något på fredagar, och när det väl blir så blir jag trött av bara tanken. Men det blir nog trevligt 🙂 God mat, lite vin, snacka strunt en stund och så får jag se vad som händer sedan.

Jag behöver färga håret. Eller behöver och behöver- jag vill färga håret. Något riktigt piggt och glatt, kanske riktigt rött. Men jag vill verkligen färga med en bra hårfärg och då är det iten bara att gå in på närmaste Kicks. Jag tror inte det är många butiker i stan som har örthårfärg eller annan ekologisk hårfärg. Lush har i alla fall henna, kanske får bli lite sådant. Om jag har lite tur hinner jag ta en kort sväng på stan innan middagen.

Tills dess passar jag på att prova den hårmascara jag vann i somras. Jag fick den från Ecoliving, och märket är K Pour Karité. Den var mörkbrun, lite för mörk för den ljusa nyans jag har i håret nu, men efter lite henna kan den göra lagom tydliga slingor.

Den var lätt att applicera och luktar gott just nu, medan den torkar. Jag gjorde några tunna slingor upptill, och det blev en kul effekt.

Jag såg nu att de har specialpris på sina hårfärger….kanske skulle man passa på. Är det någon av er som provat det märken?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply