Smoothie med helavit, morotsjuice och Urtekrams linfrö- och nattljusolja

20140609-212157.jpg

Efter middagen var jag och Noria och handlade. Vi gick och strosade på COOP och jag kom ihåg att köpa allt jag tänkt. Hopplös på sådant annars, skriver aldrig lista och gamblar hej vilt. Tänk, både kaffefilter och ingefära -två saker jag inte handlar jämt och ständigt.

Massor av morötter köpte jag också, och åkte hem och pressade till juice. Nu har jag 3 små flaskor med morotsjuice, som det även ingår en apelsin, ett äpple och en liten bit ingefära i. Jättekul att mixa och testa, och gott blir det ju!

När det blev kvällsfikadags använde jag lite i barnens smoothie. Då mixade jag en banan, några dl osockrad sojadryck, lite av juicen, lite linfrö- och nattljusolja, en helavit och lite mynta. Mumsfillibaba 🙂

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply