Smoothie med jordgubbar, spenat och ”mellanmål”

IMG_9567 (Large)

Mellanmål, från Helhetshälsa är just nu ”veckans klipp” på Bodystore, 28% rabatt. Jag har fortfarande lite kvar i min låda och använder den då och då. Jag tar nog itne fullt så mycket som det står på förpackningen, utan brukar ha i lite på känn bara, när jag äter sådant som jag tycker att det passar på.

Igår hade jag det på min havregynsgröt, ihop med blåbär. Idag har jag det på min jordgubbssmoothie till mellanmål. Jag kände att jag började bli hungrig, och då är jag livsfarlig, kan hitta på vad som helst i skåpen. Det är då det gäller att kasta sig på något bättre.

För första gången hade jag spenat i min smoothie, och det kommer jag att göra om 🙂 De tog tid på sig att växa i min sandlåda, men nu finns det en hel del, som dessutom nog måste ätas upp snart. Antingen täer jag smoothies dagarna i ända nu, eller så gör jag en spenatsoppa eller spenatomelett eller så slänger jag det i frysen 🙂

Jordgubbar
Bladspenat
Pressad lime
Vatten
Mjölk
Mellanmål näringspulver
Några droppar sweetleaf sweetdrops berry
Några isbitar

Gott tyckte Jan och Noria också. Vilmer undviker det emsta som är rött, tyvärr, men det kanske ändrar sig så småningom. Det blev så när han var yngre och fick utslag av tomater och jordgubbar.

Slog mig ner i trädgården, med en bra bok i lurarna. Efter att ha väntat ett bra tag på den på bokbussen fick jag den lagom till sommaruppehållet. Davidsstjärnor av Kristina Ohlsson. Nu ska jag lyssna vidare, medan jag ska analysera molnen på himlen. Lite regn vore schysst, vill ha svamp i skogen, men ska det komma kan det väl komma nu, vara intensvit och sedan släppa fram värmen och driva bort vinden lite.

Bra med en mellandag idag, men snart vill jag bada igen! Vi funderar på vart vi ska åka härnäst. En natt borta är vad jag är sugen på just nu. Troligen blir det Högbo bruk, där jag gärna vill sova med barnen. Jag har varit där på äventyr med tjejerna för många år sedan, och så har vi varit där på genomresa med familjen, men en natt på hotellet lockar. Eller så försöker vi köpa ett tält och åker till Gräsö…..eller både och 🙂 Från och med nu blir det nu ett gäng en-natts-övernattningar, jag gillar sådana!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply