Smoothie med jordnötssmör

image

Vi har sena kvällar fortfarande. Barnen sover helt enkelt rätt länge och är således vakna rätt länge. I morse hade jag verkligen ambitionen att kliva upp kl 8, men somnade om jag också. Sedan när jag vaknade 8.40 fick jag försöka ett bra tag innan någon av mina juveler klev upp.

Men nu är det snart vardag och imorgon, fredag SKA vi upp i alla fall 8.30 för att ta en 8 lördag, 7.30 söndag och sedan är vi redo!

Barnen tycker mycket om jordnötssmör i sina smoothies, så det kör vi ofta på. Banan, jordnötssmör och carob är en god kombo, idag med osockrad kokosdryck och så givetvis Probioplex. Det här jordnötssmöret från Vitaprana kommer från Bodystore, en av jordnötssmörsfavoriterna 😉

Om du läser detta idag tycker jag att du ska slänga dig in i Helhetshälsas tävling, som avslutas idag. Om man inte vet vad man behöver i kosttillskottsväg är i alla fall probiotika något som alla har nytta av, (liksom D-vitamin och en massa annat enligt mig!).

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply