Smoothie med jordnötssmör

IMG_2431Det var värst vad snabbt det blev höst nu. Ruggigare och mörkare kvällar. Men inte mig emot, jag gillar det. Jag uppskattar vardag måste jag säga. Att kura inne på kvällen, se TV ihop, äta kvällsfika och komma i säng i vettig tid.

Båda barnen vill fortfarande ha något litet innan de går och lägger sig. Och det är ju helt okej, eftersom de ju inte småäter på något vis. Fortfarande uppskattas smoothies, och jag tycker det är ett bra kvällsmål. Jag petar i lite av varje 🙂

Ikväll hade jag i jordnötssmör, banan, yoghurt, mjölk, gojibärsextrakt, carob och lite ärtproteinpulver. En bra kompott med bra fetter från jordnötssmöret, sötma från bananen, lite extra vitaminer från gojibäret och mättande protein så att den blev härligt tjock också.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply