Smoothie med NOKA i

Idag blev det verkligen lite annorlunda med maten. Bra frukost med havre/quinoa-gröt och en oopsie. Sedan räddades jag av att jag hade rastvakt på förmiddagen. Rullande schema på fredagar då vi har fika. Idag var det min tur och jag insåg att jag hade 6 minuter på mig att få i mig paj och kaffe. Ingen idé, hinner inte njuta och satsade på kaffet istället.

Idag var det köttbullar och potatis till lunch i skolan. Och eftersom jag trodde jag skulle behöva åka och hämta Noria passade jag på att jobba. Tog några samtal som jag annars skulle haft kvar till nästa vecka. Istället för lunch blev det en allévobar. Så nu har jag lite att ta igen!

Hungrig nu, farligt det när barnen tar glass som tjuvstart till fredagsmyset. Men jag har en fin smoothie med mig till soffan. Gjorde en på 1 dl kesella, 1 dl vatten, 1.5 dl björnbär, 2 skopor blåbärs-NOKA och psylliumfrön. Den smakar inte ens måltidsersättning. Tycker helt klart att blåbär är den bästa av NOKAs smaker, nu när jag hunnit prova de tre sorter jag fick. Den blev lite väl knastrig, med både psylliumfrön och björnbärskärnor, men det gör ju bara att det tar längre tid att äta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply