Smoothie med protein

Jag har unnat mig en massa gott under Kolmårdenvistelsen. Chips, glassar och snabbmat, buffémat, börd och vin. Det är liksom det livet handlar om, att njuta! Men man kan inte göra det jämt. Jag ska försöka se till att hålla igen på bullarna till kaffet hemma och spara mig till vissa goda tillfällen, så som utflykter och besök hos vänner. Visserligen innehåller frukt socker också, men gör mer nytta än det sockret som är i köpeglass. Noria tycker om smoothies, medan Vilmer hellre äter frukten som den är. Noria och jag har sagt att vi ska göra en smoothie om dagen när vi är hemma 🙂

Frysta hallon
Färsk ananas
Vatten
Proteinpulver (Perrellis jordgubb)

Kördes i mixern och blandades med is. Detta är mitt mellis idag!

Ananas fungerar som en mjukgörare för huden och är svagt vätskedrivande. Ananas är rik på naturliga enzymer. Innehåller bl.a enzymet bromelain som är bra för magen, blodtrycket och prostatan. Hälsosidorna


 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply