Smoothie med Ultralife och stevia

20130601-134050.jpg

Jag vaknade tidigt i morse. Först vid 5 när Noria drömde mardrömmar. Hon fick komma in till oss och somnade om, medan jag låg och vred mig en stund och småslurade till 7. Då klädde jag på mig och åkte ner till Vaksala torg. jag gick där i lugnan ro i sommarvärmen och lyssnade på Värvet på podradio, när han möter Katrin Zytomierska- underhållande. Jag träffade på Matilda och fick sällskap på min andra runda. Idag hittade jag en vit tunika, en rosa och vitprickig klänning till mig och en hösttunika till Noria.

Sedan cyklade jag hem och drack kaffe och drack en sen frukostsmoothie. Idag är jag sugen på lätta saker. Det har blivit lite för mycket på unna-fronten ett tag, och nu vill jag rensa lite i systemet.

Frysta jordgubbar
Kärnfria vindruvor
1 msk linfröolja
1 skopa Ultralife
6 droppar Sweet drops berry
1 dl yoghurt
vatten

Ultralife har en liten bismak som jag har svårt för när jag dricker det rent. Men med sötman från stevian, smakerna från bären och när det är helt nedkylt eftersom jordgubbarna var frysta så försvinner den smaken.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply