Smoothies från Naturdiet

Jag såg i Rustas reklamblad att de hade billiga produkter från naturdiet. Jag har provat vissa saker förr, tex pulvret, men det går fasen inte att dricka. Jag kräks ju nästan upp den i slasken. Så det köpte jag inte.  Däremot är deras smoothies riktigt goda. De kostade nu 16.90 kr så jag köpte ett gäng. Och några mealbars för 15 kr/styck.

När Jan kom hem tidigare än jag trott efter sin träning passade jag på att dra iväg snabbt. Och är nu hemma igen, fortfarande med svettiga träningskläder på. jag har smakat en smoothie, eftersom jag ju missade middagen idag, men har även klämt i mig ett omelett med lite skinkstek och majs i. Udda, men gott!

Jag tänker inte äta naturdiet istället för mat, det tror jag inte direkt på för min del. Däremot kan de vara bra att ha i väskan eller i skåpet på jobbet när alternativet är värre, om man säger så. Om jag tänka träna på vägen hem och itne pallar det utan något i magen. En vit macka eller en 200 kalorierssmoothie, ja då blir det kanske bättre med en smoothie ändå.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Comments on Smoothies från Naturdiet

 1. Elin
  25 augusti, 2010 at 20:11 (14 år ago)

  Hur ok är de om man kör GI, funderar då en nybörjare?

 2. Hanna
  25 augusti, 2010 at 20:21 (14 år ago)

  Ja, du, jag vet inte. Jag sökte på det men hittade ingen källa man kan lita exakt på. Just däröfr blir det inte istället för mat om jag är hemma. Är jag hmma tar jag ett ägg, eller liknande. Men på jobbet finns ju inte lika mycket att välja på, och istället för tex drickyoghurt på utflykt med eleverna eller så kan den nog passa. Och att den inte behöver stå i kyl gör det ju enkelt.

 3. Sara
  26 augusti, 2010 at 21:57 (14 år ago)

  De där produkterna är ju inte att rekomendera om du vill köra GI eftersom de höjer blodsockret snabbt med sitt höga kolhydratinnehåll. Däremot så finns det tex bars som är GI anpassade, från t ex Atkins som har ett högre proteininnehåll.

  Men alla måste få testa sin egen väg och grejar man att ta något som är sött och gott utan att börja nalla i skåpena efter en stund eller köpa nåt på ICA så är det ju okej. Alla är vi olika! Och som en nödlösning är det toppen att ha såna saker nära tillhands! Jag menar, hur många springer runt med keso i väskan ”utifall att”? 😉

 4. Hanna
  27 augusti, 2010 at 06:13 (14 år ago)

  Misstänkte att det var så! Fel GI helt enkelt. Ja ja, äter upp de jag har, vd de tillfällen då de passar bäst. Men tänker inte tro att jag går ner i vikt med dem. Tack för din kommentar.

  Du läser också va, Elin!? Köp inte på dig för många alltså.

 5. Sara
  27 augusti, 2010 at 15:26 (14 år ago)

  missförstå mig rätt, GI är ju faktiskt en sorts lågkaloridiet (please dont shoot me yet) på de sätt att om man håller sig till dieten så äter man ju inte en samma extra snacks osv och viktnedgången kommer ju inte om du äter för mkt även om det är GI. OCH: en bar från naturdiet är ju ALLTID bättre än en rulle center som mellis. Men om du är ute efter att ligga i ketos, som man är vid GI rivstart eller LCHF sä funkar dom inte för det stör ketosen. Och jag är en sån som reagerar på söta produkter oavsett om det är socker eller ej så jag får snällt avstå.

 6. Elin
  27 augusti, 2010 at 16:20 (14 år ago)

  Tackar, tackar. På sön kväll börjar min rivstart då tar jag ingen sån inom de närmaste två veckorna. Men kan ha som reserv på jobbet till senare i höst. Har inte köpt ngn än men provar nog då.

Leave a Reply