Snart ännu ett år på Min mil denna vecka

Nu är det bara denna vecka kvar, sedan har jag fixat ännu ett år utan fusk och avbrott. Vissa veckor har det ju blivit en bra bit över en mil. Men ingen vecka har det blivit mindre än en mil. Det är jag glad för! Nu är det vecka 52, alltså årets sista vecka (eftersom årets sista dag, nyårsafton fick starta vecka 1)

Hakar du på nästa år??

Att springa på julafton är en självklarhet för mig. Det är inte alltid jag hinner så långt, men ut ska jag! I år skulle vi vara hos mamma redan 10-10.30 och då blev det ingen långtur. Men jag tjuvstartade lite. Redan efter midnatt, efter uppeisttarkvällen tog jag mig ut på en promenad för att få frisk luft efter massor av timmar inomhus. Det är ett bra sätt att bli trött. Det var så vackert och lugnt ute, såg inget annat än harar. Det blev en promenad och avslutade med 1 km jogg. Sedan drog jag ut kl 9 också, med promenad och 1 km jogg. Så inte långt, men kort är också jogg. Men resten av veckan ska jag se till att få till längre rundor och med råge komma över milen den här veckan. Springa i dagsljus!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply