Snart dags för Varbergs kurort

Bild från Varbergs kurorts hemsida

Nästa helg är det dags för mig och Moa att åka till Varbergs kurort. Jag längtar! Hämtar barnen tidigt på fredagen, och kör dem till Jan jobb om inte min mamma kan komma och vara med dem tills han slutar. Sedan är det bara att vänta in Moa som kommer körande från Gävle.

Det blir till att packa bilen med bra matsäck så vi kan hålla oss i bilen så mycket som möjligt och ta oss ner till Pia i Ytterby så fort som möjligt. Då hinner vi snacka lite med henne också innan vi sover på deras soffa några timmar innan vi åker till Gekås. Shoppa några timmar, sedan ta oss till Varbergs kurort till tidiga eftermiddagen.

Behandling, middag, bad och träning väntar där. Sedan en massa prat så klart, och kanske en promenad längs vattnet i Varberg. Kanske lite vin och mörk choklad också.

Vi har en behandling var inbokad, men kanske skulle man passat på att boka in mer. Jag har en wrapp på 100 kr som tydligen gäller där också, får väl se vad jag kan och får utnyttja den till 🙂 det där med fiskspa är något jag verkar spännande. Har du provat?

På söndagen mer slappa, träna, bada och lunchbuffé innan vi åker hemåt igen. Maxad helg med andra ord. Bloggen hänger med så klart!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply