Snart födelsedag

 

Snart är det dags för Vilmers födelsedag. 6 dagar var! Han ser fram emot det, men det märks att han börjar bli större. Han kan bortse lite från presenter, och istället fundera över hur tårtan ska se ut mm.

Förrförra året bjöd vi hela förskoleklassen under en skoldag med personalen. Förra året bjöd vi alla pojkar på middag och massor av aktiviteter hemma hos oss. I år skalar vi av det ännu lite mer. Födelsedagsmiddag blir det denna gång, med de tre pojkar han ofta och gärna leker med.

Sedan på lördagen blir det en födelsedagsutflykt till Stockholm. Vi ska gå på förhandsvisning av ”flygplan” och tänkte ge det som extra present där på fredagen. Han ska alltså få välja restaurang för lunchen, plocka godis i någon fin godisaffär och lite annat trevligt.

Ett monopolspel köpte vi förut och la undan. Vi satsar på originalet direkt, ingen barnvariant eller reseversion.  Minecraft till datorn ska han få. Förra året fick han minecraft till x-boxen och vill nu ha lite variation. Han vill kunna spela in och lägga upp på Youtube.

Sedan har vi införskaffat en ny hoj också. Det behövs! Hans köpte jag för länge sedan begagnat för 300 kr. Trodde inte den skulle hålla med det har den. Nu förtjänar han en större, fräschare cykel. Och vi har hittat en begagnad snygg med fina färger. Det blir nog bra!

Den hr veckan blir det till att fixa! Killarnas middag på fredag kväll, ill stockholm lördag morgon och hem framåt eftermiddagen och då kommer familjen Fällmar på middag. På söndagen firar vi först med pappa och carro o co med grillning i Viltvattnet är det tänkt. Sedan kommer mamma, Åke, Amanda och kanske hennes kille på kvällen. sedan ska vi få in farmor och farfar också 🙂 Jättekul att fixa gott och bjuda in,  men måste nog börja planera nu!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply